Rólam

"Azt szeretem Adriennben, hogy végtelenül alapos. Nyugodtan rábízhatom magam minden tekintetben, mert nem fog olyan dolgot ajánlani, ami nem lesz jó nekem, amit viszont ajánl és elvégez, az hibátlan. Látszik, hogy nagyon szereti, amit csinál."
Rózsa Edit
vállalkozó

T-Fedor Adrienn vagyok. Életem nagyobb részében a számok világában éltem, könyvelőként dolgoztam. Nagyon szerettem ezt a hivatást is. Szeretem, ha a dolgok a helyükön vannak, ha minden rendben van körülöttem. Miután az élet úgy döntött, más hivatás után kell nézzek, teljesen egyértelmű volt, hogy ez csakis a szépségipar területén lehet. Ezért döntöttem úgy, hogy szépségszalont nyitok. Elkezdődött egy intenzív tanulási folyamat, mely azóta sem ért véget. Továbbképzések, kozmetikai- és testszobrász iskolák követik egymást a mai napig. 
Nem sajnálom az időmet és az energiámat arra, hogy a legjobb módszereket válasszam, és kínáljam, mert a célom, hogy Nyíregyházán, a városomban is a legmagasabb színvonalú arc-  és testkezelési eljárásokat kaphassák meg a vendégeim.  Én magam is anya vagyok, feleség és dolgozó nő. Tudom, milyen súllyal nehezedik ránk a különböző szerepeinknek való megfelelés.

Mindannyian sztárok vagyunk, megérdemlünk egy kis csillogást! 

Marilyn Monroe

A célom, hogy a szalonomban minden vendégem megélje a minőségi  “én idő” élményét. Hogy azt érezhesse néhány órára, körülötte forog a világ. 
Ahol a legmegfelelőbb alakformáló-, ránctalanító kezelés, gyönyörű smink vagy egy lazító masszázs után újult erővel, tele önbizalommal léphet tovább!

Prestige Beauty - Nyíregyháza

Ahol a legjobb jár Önnek

-01

Teljes kikapcsolódás és varázslatos átalakulás

-02

Gyönyörű smink a királynői ragyogásért

-03

Hatékony fiatalító megoldások a sugárzó megjelenésért

-04

Gyors és eredményes alakformálás a nőies külső visszaszerzéséért

-05

Az elégedettség és a belső harmónia újrafelfedezése

A minőségi "én-idő" helye

Szalonom a belváros szívében, visszafogottan elegáns és barátságos belső terekkel várja a megújulni vágyokat. Nyíregyháza centrumának csendes, hangulatos környékén.
 Nyíregyháza, Selyem u.

Hívjon az alábbi telefonszámon!

06 20/463-90-77

Nyíregyháza, Selyem u.

Az oldal tetejére